SQL kurser: samme underviser eller skiftes der?

30 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
SQL kurser: samme underviser eller skiftes der?

Ved nogle kurser, hvor man bliver undervist i noget specifikt, kan det forløbe over alt fra nogle enkelte timer en enkelt dag til flere dage og måske uger.

Hvis du for eksempel kan vil indføres i SQL og have et decideret SQL kursus, så kan det anbefales, at du ser nærmere på, hvad dygtige 4D.dk kan tilbyde dig, hvad du skal læse op på, hvad du skal forvente og ikke mindst, hvordan undervisningen foregår.

Nogle kursister kan jo godt lide at vide, hvordan deres fremtide er skemalagt, så de kan planlægge derefter. Det kan jo være, de er et travlt familiemenneske, som skal have hverdagen til at løbe sammen, og så er det bedst at kende ens kalender.

Kurset kan være i form af nogle ekstra timer ved siden af ens arbejde, som chefen har sat en til at blive klogere på; at man tager et aftenkursus, eller det er som led i jobtræning, så man har noget mere at skrive på ens CV.

Så for nogle kan det bedst svare sig, at man lige får nogle timers kursus om aftenen efter arbejde eller studie, mens andre har fri hele dagen og kan afsætte mere tid hver dag til at blive undervist.

Dette er også bedre, end at man skal hen at tage kurset over alt for lang tid, så man glemmer den viden, man har fået de andre dage – noter eller ej.

Specielt hvis man er ved at tage et længere kursus.

Men noget, som også kan skræmme kontrolmenneskerne, er, når de vænner sig til en bestemt underviser, og så næste gang er der en anden underviser, som man nu skal indstille sig på.

Her skal man huske, at det er en tilvænningssag, for de samme undervisere er jo ikke bare blevet hevet ind fra gaden, om det så er grundet sygdom fra den vante underviser, eller man bare har fordelt kurset mellem underviserne.

Alle undervisere er ferme til at udføre deres arbejde.

Flere Nyheder