Opgiv ikke dit smukke trægulv – giv det livt tilbage med en gulvafslibning

26 oktober 2017 Astrid Pedersen
Opgiv ikke dit smukke trægulv - giv det livt tilbage med en gulvafslibning

Din boligs gulv siger rigtig meget om, hvordan dine standarder er for pleje og vedligeholdelse af de øvrige dele af din bolig. Så hvis du ønsker at signalere gedigen kvalitet og en høj standard, bør du sørge for, at dine gulve til hver en tid fremstår velplejede og velholdte, så det skinner igennem, at du tager dig tid til at holde dine gulve til perfektion.

Alle gulve bliver med tiden slidt, og har dit gulv først mistet den beskyttende film, der udgøres af en sæbe- eller lud behandling, vil støv og snavs lettere kunne trædes ned i gulvets porøse overflade og give det et gråt og trist udseende. Og ligegyldig hvor ofte du vasker det med alle de rigtige midler, vil du ikke kunne rense skidtet væk. Snavs vil ligeledes trænge ned i de ridser og skrammer, som daglig brug uvægerligt medfører, og få gulvet til at fremstå ujævnt og snavset. Solens stråler vil med tiden falme et lys gulv, og give det et gulligt skær. Alle disse faktorer er med til at få dit gulv til at fremstå mere slidt, end det måske i virkeligheden er.

Dit gulv kan reddes med en gulvafslibning

Men før du giver op, og erstatter din boligs originale trægulv med et knap så plejekrævende materiale – som for eksempel linoleum, laminat eller parket – bør du i det mindste overveje, om ikke en mere tilfredsstillende løsning ville være at få slebet den grå overflade og alle de små skrammer og pletter af med en professionel gulvafslibning.

Det er nemlig hverken specielt dyrt eller tidskrævende at få en fagmand til at give dit gulv en ordentlig overhaling. En specialist i gulvafslibning vil klare såvel gulvafslibning som efterbehandling meget hurtigere, end du selv ville kunne. Kig ind på Gulvkanonen.dk og læs mere om gulvafslibning – og ring for en vurdering af dine gulve samt et godt tilbud!

Flere Nyheder