Gode sommerretter at nyde på altanen

26 april 2019 Emilie Jacobsen
Gode sommerretter at nyde på altanen

Nu hvor det er ved at blive bedre vejr, er du sikkert på jagt efter nogle lækre og mættende retter, som du kan nyde i solen. Det skal helst være nogle, der er nemme at spise. Derfor gør det ikke noget, hvis du kun skal bruge den ene hånd til at spise med. Men hvilke retter kan du lige lave? Og hvor kan du finde opskrifterne henne?

Et af de steder, hvor du kan finde opskrifter på stort set alle retter, er dk-kogebogen.dk. Der kan du finde virkelig mange forskellige former for opskrifter, hvilket altid gør det nemt for dig at komme i gang med dem. Her er tre retter, der er perfekte at sidde og nyde i solen på altanen. 

1. Risotto

En af de retter, der er oplagt at lave, er en risotto. Det er en simpel ret, hvor du nemt bare kan tage det, som du lige har i køleskabet og blande sammen med det, du har i grøntsagsskuffen. Der findes dog også en masse forskellige varianter af risotto, som du kan købe ind til. Retten er perfekt, da du nemt kan spise den med en ske eller gaffel. Dermed kan du sidde med skålen i den ene hånd og nyde udsigten fra altanen, når du spiser. Find en god opskrift på risotto her

2. Dahl

En anden lækker ret, der er nem at nyde på altanen, er den indiske ret dahl. Den bliver tilberedt med grøntsager og røde linser, hvilket gør, at den også er meget sund. De røde linser er hurtigt kogt, så det tager ikke særlig lang tid, før du kan servere en lækker dahl. 

3. Pindemadder

I en lidt anden boldgade er pindemadder. De er dog mindst lige så nemme at spise, og så er de virkelig sjove. Lav et par lækre madder og skær dem i mindre stykker, så du nemt kan spise dem med en pind, når du sidder ude på altanen. 

Flere Nyheder