Forskellige video poker spil

22 oktober 2018 Tina Høy
Forskellige video poker spil

På fun-games.dk kan du læse om, hvordan du i Video poker ingen modstandere har at bekymre dig om. Du kan bruge spillet til at finpudse din teknik i forhold til de forskellige hænder, eller hvis du ikke bryder dig om at bluffe. 

Du får fem kort og skal udvælge, hvilke du vil beholde, og hvilke du vil bytte til andre kort for at kunne skabe den bedst mulige hånd. 

Der findes flere forskellige variationer af video poker, og der er forskel på, hvordan du skal spille og hvilke gevinster det giver.

Jacks or Better er den mest udbredte form for video poker. I spillet skal du mindst have et par knægte for at få en gevinst. Ellers er det de samme hænder, der giver store gevinster i forhold til et almindeligt spil poker.

I Deuces Wild kan toerne – deuces – gælde for alt. Det vil sige, at du kan bruge dem til at udfylde den plads, hvor du mangler et kort. 

I Jokers Wild (også kaldt Joker Poker) er der en joker med udover de 52 almindelige spillekort. Denne joker kan gælde for alt. Det muligt for dig at få fem ens, fordi du kan bruge jokeren som det femte kort. I dette spil får du dit bet på 5 mønter 1000 gange igen ved fem ens.

I Aces and Eights er det esserne og otterne, du skal samle på, og begge er med til at give dig en særlig bonus.

Aces and Faces minder om Aces and Eights. I denne version er det bare billedkortene og esserne, der giver dig en bonus. 

I Double Bonus Poker er der en dobbelt bonus at hente, hvis du har fire essere, 2’ere, 3’ere eller 4’ere på hånden. Ellers gælder det lige som i de andre spil for dig om at have så gode kort som muligt.

Flere Nyheder