Få professionel hjælp til udvælgelse af gardiner hos din lokale gardinbus

05 april 2020 Astrid Pedersen
Få professionel hjælp til udvælgelse af gardiner hos din lokale gardinbus

Står du for at skulle købe nye gardiner, men er du i tvivl om hvorledes du skal gribe projektet an? Det at købe gardiner er heller ikke den nemmeste del af en ommøblering. Gardinerne skal helst passe til boligens stil og indretning, både i form og farve. Og så skal de sys så de passer præcist efter mål – ellers ser det kikset ud. Du bør således få hjælp til dette projekt, for eksempel fra din lokale gardinbus.

Hvorfor skal jeg benytte gardinbussen?

Du skal benytte gardinbussen hvis du vil være sikker på at få gardiner, som i farve og stil passer til din bolig og dennes indretning. Dette kan godt være rigtig svært at vurdere, når man står i en butik og skal købe stof til gardiner. Man kan jo ikke i butikken se, hvorledes de nye gardiner vil påvirke lys indfaldet i de stuer og værelser, hvor de skal hænges op.

På samme på er det umuligt at vurdere, om farven på stoffet spiller pænt op til rummets øvrige nuancer, såvel på vægge som på møbler og øvrigt interiør. Og har man mål blot den mindste smule forkert, vil de nye gardiner ikke passe på mål til vinduer og terrasse og altan døre. Derfor bør du vælge en anden løsning end at tage ud i butikker for at købe gardiner. Og her kan Gardinbus.nu være til stor hjælp.

Hvordan kan Gardinbus.nu hjælpe mig?

Gardinbus.nu kommer ud til dig, hvilket er en kæmpe fordel, når du skal vælge gardiner. I den lille bus er der nemlig plads til masser af stof prøver, som den dygtige gardinmand medbringer ved sit besøg i dit hus eller i din lejlighed. Med stofprøver er det nemt at bedømme om gardinet vil passe til rummet. Og så tager gardinmanden med det samme nøjagtige mål af dine vinduer og døre, så at dine nye gardiner kommer til at passe perfekt.

Du kan læse mere på https://gardinbus.nu/ 

Flere Nyheder