Få plads i en erhvervsbolig via Gefion Group med det samme!

26 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Få plads i en erhvervsbolig via Gefion Group med det samme!

Hvis du ikke allerede ved det, så er det på sin plads at fortælle dig det, da det ikke er nogen hemmelig, men er noget, som de fleste bør vide, hvis man er interesseret i erhverv – eller ligefrem ejer en del af et sådant:

Gefion Group er ved at opføre nogle erhvervsboliger på det østlige Amager, som skal være med til at fremme væksten og interessen for området, der ellers tidligere har ligget lidt hensygnet hen.

Bevares, der kom hurtigt metro dertil, som skete for næsten 20 år siden som en del af den oprindelige og første del af den københavnske metro, men som det så ud dengang, var det egentlig mest for at komme ud til Københavns Lufthavn, at den blev bygget i den retning.

De andre stop på turen var meget øde, da der ikke rigtig var opført hverken boliger eller erhvervsbygninger – men det er Gefion Group ved at ændre radikalt på.

Der har heldigvis siden opførslen af metroen kommet flere spændende tiltag til, der blandt andet tæller DR-bygningen, koncertsalen og længere ude en multiarena, så der var andet end Fields at komme efter.

Nu er det faktisk blevet et attraktivt sted at bo derude på Amager, så man oplever en befolkningstilvækst på Amager og især i den østlige egn også.

Dette forsøger man så at fremme ved at opføre boliger til erhverv, så man kan opleve, at hele familier faktisk kan både leve, aktivere sig selv, købe ind og arbejde ude på Amager, så et smut ind til indre by ikke bliver en nødvendighed, men en mulighed, fordi man gerne vil derind.

Derfor er det værd for dig at tage fat i Gefion Group og høre, om dit erhvervsforetagende kan få plads i en af deres bygninger, der er ved at blive opført, for vi tør godt garantere, at de boliger bliver attraktive.

Flere Nyheder